Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست شرکت ملی گاز اعلام کرد به دلیل آنکه این شرکت پرچمدار تولید و عرضه انرژی در کشور است، در نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا با دستور مدیرعامل، تشکیل کمیته‌های سلامت مدنظر قرار گرفت و تمامی برنامه‌های مرتبط با آن پیش‌بینی شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا بهمن‌نیا، در حاشیه نشست کمیته سلامت (شرایط اضطراری سطح 3) که روز چهارشنبه (20 فروردین‌ماه) در سالن شهید باهنر شرکت ملی گاز ایران برگزار شد، گفت: در این نشست‌ها، پیشنهادهای زیادی با رویکرد تاب‌آوری برای اجرا ردیابی شد، ضمن آنکه در این رویکرد، ما باید عناصر پیشگیری، آماده‌سازی و مقابله و بازیابی را در تک‌تک فعالیت‌های شرکت گاز مدنظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این نشست، تاب‌آوری را مبنای همه تصمیم‌ها و اقدام‌های خود قرار دادیم و تلاش کردیم ارتباطمان را با بخش‌های عملیاتی و تولیدی، با ارسال بیش از 40 دستورعمل بهداشتی حفظ کنیم، همچنین با رزمایش‌های بسیار دقیق در مجموعه سعی کردیم آمادگی خود را بالا ببریم.
رئیس اچ‌اس‌یی شرکت ملی گاز اظهار کرد: در بحث پیشگیری و اقلام و مواد ضدعفونی‌کننده نیز همکاری نزدیکی با مجموعه داشتیم و سعی کردیم این تاب‌آوری را که به پایداری تولید منجر می‌شود، حتماً در این جلسات و پیشنهادها در نظر بگیریم و ردیابی کنیم.
بهمن‌نیا همچنین تصریح کرد: امروز هم در نشست شرایط اضطراری سطح 3 که در ادامه نشست‌های کمیته سلامت ما بود، تلاش کردیم انتظارهای همکاران به‌ویژه همکاران مناطق عملیاتی مدنظر قرار گیرد و اهداف و برنامه‌های جدید حتی برای بازه طولانی‌مدت تدوین، شناسایی و ردیابی شود.
وی درباره همکاران اقماری و مناطق عملیاتی که در این شرایط، روزهای سختی را می‌گذرانند، توضیح داد: پروتکل‌های قابل توجهی را درباره همکاران اقماری مدنظر قرار داده‌ایم. حتی امروز در نشست کمیته سلامت، توجه ویژه‌ای نسبت به فرسودگی شغلی این افراد شد. در واقع برای جلوگیری از مسائل روحی - روانی باید به مسائل شغلی این عزیزان توجه ویژه‌ای شود و برنامه‌های خاصی طراحی کرد که با نظر و هماهنگی مدیرعامل، این برنامه‌ها را برای آنها در آینده خواهیم داشت.
به گفته بهمن‌نیا، یکی از مسائل بسیار مهم درباره این همکاران، آن است که مدیران بخش عملیاتی باید غربالگری را در ورودی سایت‌ها و تأسیسات انجام دهند و خوشبختانه در این نشست مصوب شد این کار به‌صورت ویژه انجام شود. این کار درباره همه همکاران، چه رسمی، چه پیمانکار، چه مدت موقت حتی نیروهای پیمانکار روزمزد فصلی که با فرارسیدن فصل تعمیرات اساسی، نیاز به آنها بیشتر می‌شود، اعمال خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم این حرکت به آرامش حضور همکاران ما در مناطق عملیاتی کمک کند تا ان‌شاءالله سال پیش رو، سال تولید حداکثری باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز مدنظر قرار برنامه ها تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد

داود مخلصی مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: با توجه به پیش بینی‌های سازمان هواشناسی و وزارت نیرو، ارزیابی شرایط و وضعیت پیش رو از حیث بارش‌ها و احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در برخی مناطق، تیم‌های عملیاتی این شرکت آمادگی لازم را برای پیشگیری از حوادث احتمالی نظیر، شکستگی خطوط انتقال و توزیع آب، قطعی‌های آب و پس زدگی روان آب‌ها را دارند.

او افزود: به منظور تامین آب پایدار آبگیری همه مخازن انجام شده است و همه تجهیزات و ماشین آلات، پمپ‌ها و دیزل ژنراتور‌ها در حالت آماده باش هستند.

مخلصی در حاشیه جلسه کمیته مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب و فاضلاب یزد با اشاره به آماده باش اکیپ‌های عملیاتی، از آمادگی این شرکت برای مدیریت بهره برداری تصفیه خانه فاضلاب یزد، به دلیل افزایش دبی ورودی ناشی از ورود روان‌آب‌ها به شبکه فاضلاب خبر داد. 

او با اشاره به اینکه شبکه فاضلاب شهری با ظرفیت جمع آوری فاضلاب طراحی و اجرا شده و به عنوان شبکه مشترک فاضلاب و روان‌آب نیست، گفت: مهمترین دلیل پس زدگی ورود روان‌آب‌ها به داخل شبکه فاضلاب یا ناشی از اتصال ناودان منازل به شبکه فاضلاب است و از همشهریان خواست ضمن رفع این مشکل، در صورت مشاهده باز بودن دریچه‌های منهول فاضلاب و سایر حوادث مربوط به آب و فاضلاب نسبت به اطلاع رسانی به این شرکت از طریق شماره ۱۲۲ اقدام نمایند.

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد تاکید کرد: این شرکت رسالت شبانه روزی خود در تداوم تامین و توزیع آب شرب و بهداشتی را در تمام نقاط استان انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • کارگران ستون‌های استوار جامعه
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران