Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا سلیمی، روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۶۰۰۰ متخصص بیهوشی در نقاط مختلف کشور فعال هستند، گفت: سالانه حدود ۲۹۰ تا ۳۰۰ متخصص بیهوشی به تعداد همکاران ما اضافه می‌شود، البته سال گذشته به رغم آنکه ظرفیت پذیرش دستیاران رشته بیهوشی افزایش پیدا کرد، اما استقبال از این رشته کاهش یافته است و بیم آن می‌رود که امسال نیز با این مشکل مواجهه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه متخصصین بیهوشی کار مراقبت ویژه بیماران بدحال در بخش‌های «آی سی یو» را برعهده دارند، افزود: در ماه‌های اخیر از تمام ظرفیت خود برای ارائه خدمات به بیماران بد حال در بخش‌های مراقبت‌های ویژه استفاده کردیم که این موضوع به تدریج سبب فرسودگی و خستگی کادر درمان شده است.

سلیمی گفت: در حال حاضر کمبود نیروی انسانی مشکل اصلی ما است، زیرا خستگی کادر درمان ممکن است سبب شود کیفیت خدمات کاهش یابد. از طرف دیگر همکاران من به لحاظ مالی نیز نیازهایی دارند که باید این انتظارات تأمین شود. طبیعی است که نسبت به سایر کشورها در زمینه تجهیزات و منابع وضعیت مناسبی داریم. اما نباید این تصور وجود داشته باشد که منابع و تجهیزات ما نامحدود است. بنابراین باید برای روزهای آینده چاره اندیشی کرد.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران، در خصوص پیش بینی وضعیت بیماری کرونا پس از تعطیلات پیش رو، افزود: هر اتفاقی مانند یک تعطیلات طولانی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر وضعیت کرونا داشته باشد. معمولاً بازتاب این رفتارها دو تا سه هفته بعد در آمار مشخص می‌شود. ما در حال حاضر از تمام ظرفیت خود استفاده می‌کنیم و جایی برای افزایش این ظرفیت نداریم.

وی ادامه داد: اگر آمار رسمی را ملاک قرار دهیم مرگ و میر در ایران جزو کشورهای رده بالا قرار می‌گیرد و به دنبال آن میزان مرگ و میر در کادر درمان نیز نسبت به سایر کشورها بالا است. این موضوع جای تأمل دارد و بهتر است به شکلی علمی در این خصوص اظهار نظر شود.

سلیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر یافتن تخت خالی برای بستری بیماران بسیار سخت است، در مورد بازگشایی مدارس، افزود: بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته مشخص بود که برگزاری کلاس‌های حضوری نیاز به الزاماتی دارد که بدون داشتن این الزامات ممکن است مشکلاتی در زمینه بیماری به وجود آید. بنابراین پیشنهاد ما ترکیب حضوری و مجازی مدارس به شرط تأمین سلامت دانش آموزان بود.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران با اشاره به مشکلات متخصصین بیهوشی در بیمارستان‌ها اظهار کرد: در بسیاری از بیمارستان‌ها حتی محل استراحت مناسب و تهویه مناسب وجود ندارد. امیدواریم با اختصاص بودجه بیشتر هم این مشکلات رفع شود و هم همکاران بیشتری در بخش‌های مراقبتی ویژه به کار گرفته شوند تا ما کمتر شاهد از دست دادن این سرمایه‌های ملی باشیم.

وی در خصوص نحوه تأمین داروهای بیهوشی، بیان کرد: زنجیره تأمین داروهای بیهوشی از آن جایی که مورد استفاده آن معمولاً در بخش‌های بیمارستانی است مطمئن است و نظارت کافی برای تأمین این داروها صورت می‌گیرد و بسیار به ندرت پیش می‌آید که برند داروی بیهوشی خاصی ما را با چالش مواجهه کنند.

کد خبر 5048235

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا سلیمی انجمن بیهوشی بخش مراقبتهای ویژه ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری علیرضا زالی آمار کرونا سازمان بیمه سلامت تغذیه واکسن آنفلوانزا اپتومتری کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران سلامت روان بیمارستان حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم همه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه‌تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان، گفت: به‌زودی یک نفر در استان به‌عنوان مسئول تأمین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به‌عنوان مسئول تأمین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تأمین منابع صورت بگیرد، افزود: بدون تأمین منابع، امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزرگ نیست.

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: باتوجه‌به مهلت قانونی خرج کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

وی با تأکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها، گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.

کد خبر 6093627

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | هشدار برای آبگرفتگی تهران صادر شد
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است