Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پروژه های متعددی در بخش کشاورزی مازندران داریم که بهره‌برداری از آن نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

عزیزالله شهیدی فر در جلسه مشترک معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران با بیان اینکه جهاد کشاورزی میراث‌دار یکسری از مشکلات چندین ساله بوده که همچنان گریبانگیر این سازمان در سال‌های اخیر شده است، گفت: در چند سال گذشته ۵۰۰ نفر از همکاران به افتخار بازنشستگی نایل آمدند که فشار کاری زیادی به سایر همکاران وارد شده است و این امر در شرایط کرونایی برای برخی از همکاران مضاعف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه پروژه های متعددی در بخش کشاورزی مازندران داریم که بهره‌برداری از آن نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است، ادامه داد: برای اجرای برخی از فعالیت‌ها مانند مبارزه با مگس میوه و پلاک‌گذاری ماشین‌های کشاورزی هیچ حق‌الزحمه‌ای برای همکاران در نظر گرفته نمی‌شود ضمن اینکه اعتبار مشخصی هم برای اجرای آن ابلاغ نشده است اما با این حال همکاران جهاد کشاورزی در حال انجام این فعالیت ها هستند.

طالبی معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در ادامه خاطرنشان کرد: سال گذشته ۷.۶ میلیارد تومان تخصیص اعتبار برای حقوق، مانده مرخصی و پاداش بازنشستگان به طور کامل پرداخت شد.

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی یک دستگاه میدانی و عملیاتی است که فعالیت‌های زیادی را انجام می‌دهد و همه باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات را رفع کنیم، افزود: در سال‌های اخیر فصل کشاورزی از لحاظ بودجه‌ای و اعتباری رشد خوبی در زیرساخت‌ها داشته است.

طالبی اظهار کرد: از محل فروش اموال مازاد می‌توان بخش عمده‌ای از کسورات اعتباری و هزینه ای را پرداخت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران کشاورزی مازندران جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است