Web Analytics Made Easy - Statcounter


 *علی ناصری
*متولد 1350
*دارای مدرک کارشناسی حقوق و دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
 *سیزده سال سردفتر اسنادرسمی 40شهریار
*11 سال سابقه فعالیت حقوقی در بخش های مختلف سازمان تعزیرات حکومتی اعم از رئیس شعبه بدوی و تجدیدنظر و رئیس شعبه ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز و رئیس اداره شهرستان و معاون اداره کل استان و سرپرستی اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان و خدمت در دفترکل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی کشور

 برنامه ها
1-تلاش در جهت ایجاد انسجام و اتحاد و تالیف قلوب بین اعضای هیات مدیره منتخب علیرغم امکان وجود اختلاف نظر در برخی امور

2-اصلاح ساختارکانون و چابک سازی آن وتقویت کمیسیونها بخصوص کمیسیون حقوقی و ایجادکمیسیون امور مجلس یا تغییر عنوان کمیسیون حقوقی به کمیسیون حقوقی وامورمجلس

3-تلاش درجهت اصلاح قوانین ومقررات حوزه سردفتری وبه روزنمودن آن

3-گسترش تعامل با دستگاهها و نهادهای مرتبط با حوزه دفاتراسنادرسمی

4-به کارگیری منابع مالی و موجود کانون درجهت سرمایه گذاری وامور درمانی ورفاهی وتفریحی و ورزشی

5-تلاش لازم جهت افزایش صلاحیت کاری دفاتر اسنادرسمی بالحاظ حفظ شان سردفتری وبه روزنمودن امور دفترخانه متناسب با نیاز روز جامعه

6-پیشنهاد لازم جهت واقعی نمودن تعرفه ها متناسب به نرخ تورم بصورت سالانه و تعریف واصلاح وتعرفه های برون سپاری شده

7-انجام اقدامات لازم جهت توسعه و ارتقای جایگاه سند رسمی

8-پیگیری لازم جهت امور بیمه وبازنشستگی همکاران محترم و توجه ویژه به امو ربازنشستگان و مستمری بگیران گرامی

9-توجه ویژه به امرپژوهش و آینده پژوهی درحوزه کاری دفاتر اسناد رسمی و ایجاد ارتباط و تعامل با مراکز دانشگاهی وپژوهشی

10-آموزش مستمر ضمن خدمت همکاران محترم و ارتقای تجارب علمی وعملی آنها

11-ایجاد کانال ارتباطی ویژه با سامانه ثبت آنی و سایر سامانه های مرتبط با آن بمنظور رفع اشکالات وکندی سامانه

12-پیگیری و اجرائی نمودن تقسیم اسناد ازطریق سامانه ثبت آنی

13-ایجادتعامل باسازمان امورمالیاتی درخصوص رفع مشکلات مالیات شغلی سران دفات رو دفتریاران که همه ساله حادث می شود

14-به کارگیری همکاران محترم نخبه و با تجربه در کمیسیون های کانون

15-ایجاد فضای لازم جهت مشارکت همگانی همکاران محترم درتصمیم سازی ها و تصمیم گیریهای کانون

16-اجرائی نمودن شفافیت آراءهیات مدیره درزمان رای گیری

17-به کارگیری طرفیت های بانوان گرامی همکار در بخش های مختلف کانون وتلاش جهت حل مشکلات آنها

18--ارائه گزارش عملکرد به صورت مستمربه همکاران

تماشاخانه قطعنامه محیط زیستی سازمان ملل و ایران که رای عجیبی داد/ وقتی برای محیط زیست متحد نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. (فیلم) ببینید| پخش روزانه سرود ملی اوکراین هنگام سرریز سد 100 ساله ایماترای فنلاند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی صبح پنج شنبه در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روزِ این اعضای بزرگوار جامعۀ ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزۀ سلامت و همچنین تأمین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا رؤسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقا یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تأمین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکیِ والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تأمین است و لذا کوچک‌ترین کوتاهی در ارائۀ مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تأمین تجهیزات پزشکی و توانبخشیِ والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها هر چقدر هم مشغلۀ کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوبِ درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تأمین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامۀ دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکیِ مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در بخش ابتدایی این جلسه نیز گفت: امروز توفیق پیدا کردیم تا به خدمت همکاران مان در منطقه ارسباران و دیار ستارخان برسیم. پارسال هر هفته به یک شهرستان سفر داشتیم و امسال، همکاران در شورای معاونین اداره کل برنامه ریزی کردند تا سفرهای شهرستانی در قالب برگزاری نشست‌های منطقه‌ای پیش بینی شود تا در بازه‌های زمانی کوتاه، زود به زود سفر داشته باشیم و به تنها یک سفر در طول سال قناعت نکنیم چون با این روش این امکان ایجاد می‌شود که دست کم هر فصل، یک بار با همکاران تجدید دیدار داشته باشیم.

سلمانی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می‌کند اما گاهاً این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجۀ آسیب شناسیِ سه نشست منطقه ایِ برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی هایِ با تأخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه رؤسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطۀ این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه‌ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزۀ معاونت تعاون» که در اهر به انجام رسید، سرپرست بنیاد شهید استان، معاون تعاون این اداره کل و رؤسای ادارات این معاونت به هم اندیشی با رؤسا و کارشناسانِ متناظر در ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های اهر و کلیبر پرداخته و راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

پیش تر، نخستین جلسه از این سلسله جلسات به میزبانی ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان بنیاد شهید تبریز، دومین جلسه به میزبانی بناب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های مراغه، ملکان و بناب و سومین جلسه به میزبانی سراب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های بستان آباد، هریس وسراب برگزار شده بود و قرار است این جلسات منطقه‌ای به صورت هفتگی در شهرستان‌های دیگر استان تداوم داشته باشد.

کد خبر 6094812

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • روز معلم در این کشور هر روز جشن گرفته می‌شود
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند